Voor al uw vragen bel
+32 52/45.40.41

Activiteiten

1. Top / Grondbank

De NV Renika verklaart hiermee over de nodige vergunningen te beschikken voor het ontvangen van uitgegraven bodem van diverse werven op haar site te Zele.

 

Wij verwerken deze gronden conform de bepalingen van hoofdstuk 10 van het Vlarebo en de bijkomende codes van de goede praktijk en wordt gecontroleerd door de C-TOP Grondwijzer vzw, Polderdijkweg 16 -Haven 407 2030 Antwerpen.

 

Voor alle grondoverschotten, restafval en gesloopt puin wordt zowel het Vlarebo als het Vlarea gerespecteerd.

 

Vanaf 1 januari 2004 worden de bepalingen van het Vlarebo hoofdstuk 10 gebruikt voor uitgegraven bodem, welke in toepassing gebracht werden door de Vlaamse regering.

De firma Renika werkt samen met de vzw C-TOP Grondwijzer voor de inrichting en organisatie van haar opslagcapaciteiten.

 

Wij worden gekeurd door de vzw C-TOP Grondwijzer zoals bepaald in art 59 14° van het Vlarebo. Hiervoor werd door de vzw C-TOP Grondwijzer een certificaat van overeenkomstigheid afgeleverd.

 

Hierdoor hebben we nu en dan partijen vrij die mogen aangewend worden als bodem vrij hergebruik buiten de kadastrale zone.

Deze bodem is ideaal om aan te wenden als onderlaag voor het ophogen van terreinen of opvullen van glooi in weilanden.

 

 

 

 

2. Breekwerf

Voor alle puin en grondafval, die onder Vlarea vallen, worden wij gecontroleerd door CERTIPRO vzw.

 

De verschillende producten die wij produceren vallen onder het certificaat van CERTIPRO vzw. Het product dat wij fabriceren voor verkoop aan derden is vind je terug onder de rubriek afhalen van goederen.